Борисов и такива като Борисов нямат морално право въобще да

...
Борисов и такива като Борисов нямат морално право въобще да
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Борисов няма морално право да говори за избори

Борисов и такива като Борисов нямат морално право изобщо да приказват за избори, тъй като това уродливо събитие " пазаруване и пласиране на гласове " не е основано от Министерство на вътрешните работи, съобщи пред публицисти министърът на вътрешните работи в оставка Бойко Рашков. По думите му това събитие е основано в известни на цялото общество партийни централи.
Те сътвориха обръчи от компании, които да ги финансират, с цел да има средства, които да бъдат разнасяни с чували и куфари и раздавани на най-вече оскъдно население, разяснява Рашков. Според него това са небогати гласоподаватели, които са подготвени за 30-40-50 лв. да продадат гласа си и да дефинират ориста на доста хора. Това е политическият морал, който сътвориха такива като Борисов, изясни Рашков.
" Обществото дава отлична оценка на Министерство на вътрешните работи. За първи път проявихте воля и кураж и да се противопоставите на неразрешени феномени по време на изборите ", похвали служителите на реда Рашков на професионалния им празник. " С дейностите си снижихте равнището на платен избор до търпими равнища, това не се беше случвало. Службите на Министерство на вътрешните работи работиха и по случай със корист на европари, отпуснати за пътища ", сподели Рашков. Той изрази вяра да се откри различен министър на вътрешните работи, който за 5-6 месеца да свърши подобен размер работа от промяната.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР