Борисов е регулировчик на смъртта в България. Той не се

...
Борисов е регулировчик на смъртта в България. Той не се
Коментари Харесай

Румен Петков: На хората, които се снимат с Борисов, ще кажа: Той ви ограбва

Борисов е регулировчик на гибелта в България. Той не се гаври единствено със здравния си министър. На хората, които се снимат с Борисов, ще кажа: Той ви ограбва!
Това съобщи в предаването някогашният вътрешен министър и водач на Политическа партия АБВ Румен Петков, разяснявайки ограниченията на страната против разпространяването на.
" За предходната година имаме 15 000 умряли повече спрямо по-миналата и по-миналите пет години. От тези 15 000, 7600 са без Коронавирус. Това са данни на Министерството на здравеопазването и на националната статистика. " Борисов и компания са регулировчиците на гибелта. Това са тези, които насадиха боязън у хората със болести ", разяснява Петков.
Той съобщи, че ще откри метод по време на предизборната акция да пита всеки претендент за депутат на ГЕРБ какво е отношението му " към оня един милион в шкафчето "? " Всеки би трябвало да може да каже къде е, какъв избор прави, тук не приказваме към този момент единствено за морал. Говорим за устои на държавността, а Борисов ги разрушава с все мощ ", смята Румен Петков.
Бившият вътрешен министър сподели фотоси, на които се вижда по какъв начин министър председателят Борисов се снима с деца и възрастни хора, а малко от тях носят защитна маска. " Искам да кажа на тези хорица, които се снимат с него, че се снимат с този, който ги ограбва и си прибира дребните рушвети в шкафчето. Децата ви, като се снимат с него, той им ограбва бъдещето ", безапелационен бе Петков. Според него министрите на Борисов, като се прибират вечер, би трябвало да си гледат децата в очите. " И да могат да им обяснят, че са с този, който ги е ограбил ".
По думите на водача на АБВ България не е подготвена за гласоподаване по пощата чисто софтуерно за идните парламентарни избори, планувани от президента Румен Радев за 4 април. 

Целия диалог с Румен Петков гледайте във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР