Борислава Танева напусна официално Министерството на културата, след като по-рано

...
Борислава Танева напусна официално Министерството на културата, след като по-рано
Коментари Харесай

Борислава Танева напусна официално Министерството на културата

Борислава Танева напусна публично Министерството на културата, откакто по-рано тя самата изиска да бъде освободена от поста на заместник-министър, оповестяват от МК.

" Със заповед на служебния министър председател Гълъб Донев Борислава Танева е освободена от длъжността заместник-министър на културата. Тя напуща поста по лично предпочитание ", гласи формалната информация, оповестена от министерството.

Преди няколко дни Танева заяви в профила си в обществената мрежа, че подава своята оставка.

" За моето фамилията и близкото ми обграждане не е загадка, че от много време все по-сериозно и по-често приказвам за желанието си да се отдръпва от поста, който заемам в Министерство на културата. Това предпочитание се избистри дефинитивно и се трансформира в решение да подам публично своята оставка като заместник-министър ", написа тя във Фейсбук.

" Знаете, станах баба два пъти през предходната година. Не желая повече да се отнемам от несравнимите с нищо чувства за покой и естетика от пребиваването в съвършения детски свят. Тези мигове са благословени и отлитат окончателно бързо... ", добавя към този момент някогашният заместник-министър на културата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР