Борислав Сарафов повтори познатата версия – че сутринта в понеделник,

...
Борислав Сарафов повтори познатата версия – че сутринта в понеделник,
Коментари Харесай

ВСС онемя: Гешев се похвалил със 150 записа за изнудване

Борислав Сарафов повтори познатата версия – че сутринта в понеделник, 15 май, е получил известие да се яви на оперативка в кабинета в Съдебната палата (ако не броим забавния подробност, че основният и зам. основните си имат канал в приложението „ Сигнал “, б.а.).
Като влезнал, било особено посочено кой къде да се настани – а на Сарафов да седне на особено място и до него да няма никой.
„ Уточни, че има над 150 такива записа и пусна този запис (с Йордан Стоев)… Слушах не повече от 3-4 мин., споделих, че не искам да чувам повече и излязох. Оттогава не съм се чувал и виждал с господин Гешев до през днешния ден. “
Мога да кажа, че господин Гешев – прочувственото му положение беше по-скоро с един негативизъм към мен, наострен! И, както споделих – беше с отрицателно отношение, то личеше от самото посрещане – като че ли трябваше да седна на стола на мъченията против него. “
Сарафов се ожали и че към този момент не е член на чата с другите зам. основни прокурори (освен него основният прокурор има още 4 заместнички, б.р.).
На умишлен въпрос – той още веднъж повтори, че Гешев персонално е декларирал във въпросната заран, че самичък е направил записа с Йордан Стоев, а също така оповестил, че има над 150 такива с магистрати, членове на Висш съдебен съвет и политици.
(Гешев – в противен случай твърди, че незнайно лице е дало записа на негов помощник, б.р.).
Сарафов разказа шефа си:
„ Агресивно и войнствено надъхан против мен персонално “.
Иначе самият Сарафов не знаел даже по какъв начин се записват хора с телефон.
По мотив мистерията с израелския специалист, той удостовери, че на 1 май Гешев му звъннал и споделил:
„ Ясен ще докара един израелски специалист. Пуснете го да види и да даде своето мнение. “
Но и Сарафов съобщи, че въпреки израелецът да е бил „ наоколо до местопроизшествието – директно до служебния микробус “, не може да бъде упрекнат, че е взел участие в огледа.
„ Просто към буса. Това беше на 8-10 метра от самото местопрестъпление, където беше паркиран бусът. “
За да е още по-абсурдно, зам.лавният прокурор разказа по какъв начин възприел шефа си вечерта на 1 май, след „ атентата “:
„ Тогава ми направи усещане, че се усеща като човек, преодолял някакво затруднение и това е обикновено. Беше в прелестно и приповдигнато въодушевление тогава “, сподели следователят.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР