Борислав Сандов е номиниран за заместник министър-председател по климатични политики

...
Борислав Сандов е номиниран за заместник министър-председател по климатични политики
Коментари Харесай

Кой е Борислав Сандов

Борислав Сандов е номиниран за заместител министър-председател по климатични политики и министър на околната среда и водите.

Ето и неговата биография:

Завършил е Софийския университет „ Св. Климент Охридски “, компетентност “География ”, и е специализирал в направление “Изменение на климата и ръководство на води ”. Участва интензивно във всички известни природозащитни акции от последните 15 години. Бил е зам.-председател на Студентски съвет към Софийския университет „ Св. Климент Охридски “.

Координатор е за България на Европейската гражданска самодейност за отбрана на пчелите. Сандов е изявен природозащитник, работи като специалист по стабилно развиване и запазване на климата във водещи неправителствени организации. Има дълготраен опит като уредник и представител на акции по запазване на околната среда и преход към зелена стопанска система.

Той е съпредседател на “Зелено придвижване ” и член на председателския съвет на Демократична България. Председател на непрекъснатата парламентарна комисия околна среда и водите в 46-ото Народно заседание.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР