Борислав Сандов, бившият вицепремиер и министър на екологията, съобщи, че

...
Борислав Сандов, бившият вицепремиер и министър на екологията, съобщи, че
Коментари Харесай

Сандов заседна в асансьор, установи още една неработеща система у нас

Борислав Сандов, някогашният вицепремиер и министър на екологията, заяви, че е затънал в асансьора на постройката, в която живее и е останал заклещен за към час. Това написа самият той в обява във Фейсбук, като описа за проблемите, с които се е срещнал, до момента в който е чакал да бъде отстранена повредата, прекъснала електрозахранването.

" Как пък тъкмо в асансьора ме завари тази повреда... ", стартира обявата на Сандов.
" За 45 мин висене в тъмния асансьор най-малко разбрах, че още една система в България има потребност от промяна ", съобщи той.
" През спешното копче първо се свързах с дежурния механик, който обаче бил нощна промяна и не трябвало да подвига, та ми затвори и даде обещание да не подвига при второто натискане. При повторния опит той не подвигна, само че не подвигна и никой различен. Така беше и при третото прозвъняване. На четвъртия път се свързах. Обещаха да дойдат бързо. Но очевидно 25 мин не влиза в графата " бързо ", нищо че асансьория сервиз е основан в прилежащия квартал. Обадих се още един път. Вдигна ми различен човек и ми се скара, задето съм му търсел отговорност, в случай че не съм приказвал тъкмо с него предходния път. Той не даде обещание да дойдат бързо, само че най-малко за повторно споделих в кой тъкмо асансьор съм затънал ", разясни още Сандов.

Накрая Борислав Сандов е осъществил връзка с Комисията за отбрана на потребителите, с цел да се съветва има ли очакван в закона период, в който са длъжни да го извадят от асансьора. " Съчувстваха ми, само че не бяха срещали подобен проблем. Поне ми споделиха кой е контролиращия орган към тези сервизи - Държавната организация за механически и метрологичен контрол /ДАМТН/. Дадоха ми и телефонен номер. Оказа се номера на зам.-директора, на който благодаря за съдействието. Той е споделил с шефа на съответното звено, който пък се е обадил на шефа на компанията за асансьорен сервиз, с която очевидно нашия вход има контракт ", сподели още Сандов.

5 минути откакто се е свързал с ДАМТН електрозахранването е било възобновено.

" Излезнах от асансьора и изчаках техниците пред блока. След малко дойдоха и те. Поговорихме си за връзката в такива обстановки. Добре, че нямам клаустрофобия. И че изпуснах единствено една среща, която не беше супер значима и елементарно я пренасочих за на следващия ден ", добави някогашния вицепремиер.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР