Борислав Колев, разследван за източване на милиони от Хемус ,

...
Борислав Колев, разследван за източване на милиони от Хемус ,
Коментари Харесай

Гешев ще бъде на разпита на Боби с милионите от “Хемус“

Борислав Колев, разследван за източване на милиони от " Хемус ", който през днешния ден беше върнат в ареста от Софийския апелативен съд, ще бъде разпитан. Припомняме, че по-рано той настоя разпитът да бъде осъществен в наличието на Бойко Рашков и Иван Гешев. Наблюдаващите прокурори са разрешили на основния прокурор да участва. Устно той дал единодушие.

Ето какво оповестиха от прокуратурата:

По мотив медийни изявления, позоваващи се на изказване на родственици на Борислав Колев за пожелан от същия разпит в наличието на основния прокурор, наблюдаващите прокурори при Софийска градска прокуратура (СГП) неотложно са издали позволение по член 198 от Наказателно-процесуален кодекс, с което се разрешава и наличието на основния прокурор.

Наблюдаващите прокурори персонално ще проведат разпита на обвинения при съблюдаване на всички законови условия в постройката на СГП. Главният прокурор на Република България устно е уведомил наблюдаващите прокурори, че има подготвеност да участва при провеждането на разпита.

За същото към този момент е осведомен и бранител на обвиненото лице. СГП е разпоредила на Главна дирекция „ Охрана “ привеждането на обвинения в постройката на прокуратурата за осъществяване на дейности по следствието с негово присъединяване.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР