Бориса Тютюнджиева разкри 24 факта за себе си, за част

...
Бориса Тютюнджиева разкри 24 факта за себе си, за част
Коментари Харесай

24 факта за Бориса Тютюнджиева, които излизат наяве за първи път! Темите са доста любопитни

Бориса Тютюнджиева разкри 24 обстоятелството за себе си, за част от които може би в никакъв случай не сте чували или чели, видя HotArena.

Ето какво гласят те:

Моделката споделя, че изтръпва, когато получи позвъняване от обичания човек. На ваучър не потегля без положително въодушевление. Приятелите й не я укоряват за нищо. Приятелят, без който не може, е обичаният й човек и двете й кученца. Реалити шоутата за нея са забавни, в случай че в тях можеш да схванеш и откриеш нещо за себе си, цитира „ Шоу “.

В последно време най-вече се кефи на хубавото време и бокса. Не би правила секс с мъж, който не я притегля и интелектуално. Когато половинката й изиска бърз секс, тя е постоянно на линия .

Завижда на противоположния пол, тъй като не са толкоз прочувствени, а по-рационални. Според нея хомосексуалните бракове са окей и счита, че щом това би ги направило щастливи, дано да живеят както си желаят.

С родителите си приказва за безусловно всичко. Следи какво се случва с политиката – Бориса я намира за забавна и даже си има своите любимци в сферата.

Най-много се възхищава на своето семейство и половинката си. Не приема предложения за неща, които не са й забавни, не й носят страст и не я обогатяват с нищо. В дома си пуска единствено близки хора, защото го смята за своя храм.

Според Тютюнджиева абортът е част от живота, защото има дами, на които им се постанова да го вършат. Тя персонално избира противоположното – да се раждат повече деца в България, с цел да се позволи демографския проблем.

Би желала да бъде началник най-вече на себе си и да продължава да живее с лекост и усмивка. В себе си Бориса харесва всичко, само че най-много усмивката. Смята за собствен минус това, че на моменти е по-емоционална в сравнение с би трябвало.

С наслаждение чете вдъхновяващи книги за живота, готварски, за персонално рационализиране, за екзотични места и бизнес. Мечтае да отиде на остров Фиджи. Няма боязън от нищо.

Най-хубавият й спомен е обвързван с детството й – не съответен миг, а цялото й минало. А в случай че хване златната рибка, ще й изиска занпред да бъде толкоз щастлива, колкото е и през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР