Борис Джонсън избра главния оперативен и финансов директор на телевизия

...
Борис Джонсън избра главния оперативен и финансов директор на телевизия
Коментари Харесай

Борис Джонсън избра за свой бизнес съветник шеф от телевизия

Борис Джонсън избра основния действен и финансов шеф на телевизия " Скай " Андрю Грифит за собствен бизнес консултант . Това е едно от първите назначения , направени от Джонсън преди да поеме премиерския пост във Англия , съобщи Ройтерс.

Новината, че Грифит към този момент ще работи в премирската канцелария, заяви основният изпълнителен шеф на " Скай " Джереми Дарок. Грифит ще има за задача да оправи връзките с корпоративния бранш преди Брекзит .

Той стана основен финансов началник на малкия екран през 2008 година , когато Рупърт Мърдок беше неин притежател, и оказа помощ за основаването на най-голямата платена телевизионна мрежа в Европа , купена предходната година от корпорацията " Комкаст ". Грифит, който беше претендент на Консервативната партия , даде чартърен своята къща в Уестминстър, с цел да служи като база на Джонсън в конкуренцията за премиерския пост .

Решението на Джонсън за назначението на Грифит контрастира с метода на досегашния министър-председател Тереза Мей към корпоративния бранш при започване на ръководството й, когато тя, наподобява, искаше да се дистанцира от огромния бизнес.

-->

Грифит ще би трябвало да построи мостове сред бизнес средите и Джонсън, който споделя, че Англия ще напусне Европейския съюз непременно до 31 октомври.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР