Борис Бонев, който заедно с новоизбрания кмет на София Васил

...
Борис Бонев, който заедно с новоизбрания кмет на София Васил
Коментари Харесай

Борис Бонев: Не приемаме, че победата, която сами си извоювахме се е случила, благодарение на г-н Борисов

Борис Бонев, който дружно с новоизбрания кмет на София Васил Терзиев и водачите на ПП–ДБ дадоха взаимна конференция направи едно конкретизиране по отношение на „ поддръжката от ГЕРБ “, за която го питаха публицисти в няколко следващи въпроса.

„ Вие всички тук сте доста опитни публицисти и кореспонденти, които следите медийните изяви на водача на ГЕРБ Бойко Борисов и знаете, че неговото мнение се сменя по няколко пъти дневно. В седмицата сред първия тур и балотажа в началото поддръжката беше за нашия конкурент, след което се оказа, че е смешка, по-късно поддръжката пристигна при нас “, напомни той на публицистите в залата.

Според него значимото е обаче, какви са резултатите.

„ Резултатите са, че по-голямата част от гласоподавателите на ГЕРБ не са ни подкрепили. Така че ние по никакъв метод не одобряваме, че успеха, която сами си извоювахме, на цената на извънредно дейна четиримесечна акция, с големи старания на целия екип ни е подарена или се е случила с помощта на господин Борисов “, безапелационен беше Терзиев.

И добави, че в случай че има някой политически водач, който след тези локални избори държи пояснения на партията и на електората си това е господин Борисов:

„ Резултатът след 12 годишно ръководство е пет пъти по-малко районни кметове, два пъти по-малко общински съветници и кмет, който не е от ГЕРБ в София. Това са тематиките, които съгласно мен вълнуват Политическа партия ГЕРБ и считам, че са длъжни да създадат този си разбор “, приключи изявлението си Бонев.

Подробности за конференцията може да видите –

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР