Борис Бонев жали по медиите и се оплаква от това,

...
Борис Бонев жали по медиите и се оплаква от това,
Коментари Харесай

ГЕРБ няма да подкрепи Грети Стефанова за председател на СОС

Борис Бонев жали по медиите и се оплаква от това, че някой е отрязал ръката на МОЧА – ръката, който той очакваше да го поддържа или ръката, която трябваше да гласоподава за сглобка сред „ Продължаваме промяната “ и Българска социалистическа партия в София. Това съобщи Антон Хекимян от групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет, заяви БГНЕС.

„ Само че това не се случи и защото това, което е дадено на Борис Бонев няма по какъв начин да се осъществя, той е трагичен “, добави Хекимян и добави, че това злощастие ясно си проличава.

Той акцентира, че „ Борис Бонев сподели кои са нашите “ и продължи: „ ПП-ДБ са от техните. Ясното разделяне за това по какъв начин работят в тази коалиция на локално равнище е думата му за това, че неговите хора са тези на „ Спаси София “, което пък е ясно удостоверение за извиването на ръцете от Борис Бонев към Васил Терзиев “.

Хекимян е безапелационен, че това извиване на ръцете продължава и в този миг.

„ Ние ясно чухме, че той в коалиция с ГЕРБ не желае да влиза, тъй че ние няма по какъв начин да подкрепим Грети Стефанова “, заяви той.

От своя страна Георги Георгиев означи, че от три седмици от ГЕРБ предизвестяват, че в София се готви тежка алена женитба. „ Всички, които се изрекоха до през днешния ден, в това число и Борис Бонев, изричат страдание, че се е провалил годежът поради нарязването с флекс на МОЧА “, съобщи той и разгласи, че скрито се водят диалози за взаимно ръководство на ПП-ДБ-СС дружно с групата на Българска социалистическа партия.

По думите му всички циркове, които се разиграваха, са имали за цел да отвличат вниманието до момента в който си свидлив ръцете и до момента в който се спазарят сметкаджийски постът на ръководител да бъде даден на Българска социалистическа партия.

Георгиев акцентира, че казусът продължава да се задълбочава, тъй като София е на автопилот.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР