Борбата с наркотрафика се затруднява от факта, че те стават

...
Борбата с наркотрафика се затруднява от факта, че те стават
Коментари Харесай

Наркотиците стават все по-качествени и по-евтини

Борбата с наркотрафика се затруднява от обстоятелството, че те стават все по-качествни, по-евтини и по-достъпни. Това е главният извод от годишния разбор на европейския пазар на неразрешени субстанции.

Белгийската компания за предварителна защита на наркоманиите Infor Drogues & Addictions получава 2000 позвънявания годишно от консуматори и техни родственици, загрижени за опцията да се пристрастят към опиата. Това се свързва най-вече с марихуаната. В множеството страни от Европейски Съюз потреблението? не е позволено. Но Германия неотдавна предприе узаконяване на канабиса за развлекателна приложимост.

Директорът на белгийската компания Фани Бетермиер чака удостоверение на поговорката „ неразрешеният плод е сладостен “:

Много по-лесно е да се практикува предварителна защита, в сравнение с да се понижи към този момент зародилият риск за необятната общност. Когато опиатът в законен, можете да извършите доста повече, в сравнение с когато е незаконен. Само да кажа: не приемайте тези хапчета, тъй като е нелегално. Но когато даден артикул е легален, можем намерено да желаяме от управляващите насоки какво да вършим и какво...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР