Борбата с корупцията вече не е само борба за спестяване

...
Борбата с корупцията вече не е само борба за спестяване
Коментари Харесай

Николай Денков: Борбата с корупцията вече e и борба за запазване на демокрацията

Борбата с корупцията към този момент не е единствено битка за икономисване на обществени средства, само че и битка за опазване на демокрацията. Така че смисъла и ролята на битката с корупцията доби доста по-глобални измерения. Това съобщи министър председателят след срещата си с основния прокурор на Европейски Съюз Лаура Кьовеши, съобщи кореспондент на.

Имахме къса среща, на която говорихме за работата на европейската прокуратура в България и набелязахме някои ограничения, с които държавното управление би могло да помогне. Сътрудничеството ни с европейската прокуратура е доста значимо, добави акад. Денков.

От своя страна вицепремиерът Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова посочи, че задачата на основния европейски прокурор е значимо, защото по този метод се пази общият интерес на Европейски Съюз, като не пропусна да подчертае, че битката с корупцията е висш приоритет за държавното управление.

От диалога ни с госпожа Кьовеши разбрахме, че България може да бъде страната-членка в Европейски Съюз, която да задава стандарти; че България може да бъде образец за другите държави-членки в Европейски Съюз, добави Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова.

Очаквайте детайлности!

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР