Борбата с килограмите е трудна. Когато постигането на успеха е

...
Борбата с килограмите е трудна. Когато постигането на успеха е
Коментари Харесай

5 метода за отслабване, които НЕ действат

Борбата с килограмите е сложна. Когато постигането на триумфа е мъчно, обикновено е да желаете да опитате разнообразни способи за съкращаване на тежестта, единствено и единствено да постигнете мечтаното тяло. Вместо да губите време и старания в следването на неправилни тактики, вижте на кои препоръки за намаляване не би трябвало да се доверявате и кои способи за съкращаване на тежестта не дават резултат.

 

Стратегия №1 – Избягвайте въглехидратите, с цел да стопите мазнините

Популярно е схващането, че въглехидратите са зложелател, който би трябвало да се отстрани, с цел да отслабнете. Това не е правилно. Това важи само за захарите и рафинираните въглехидрати, само че не за естествените естествени артикули, които съдържат потребни въглехидрати, като плодовете и зеленчуците.

Въглехидратите не провокират напълняване, в случай че бъдат употребявани точните такива. Това са пълнозърнести храни с високо наличие на постепенно разграждащи се въглехидрати, като сладки картофи, овес и киноа. Те даже оказват помощ за редукцията на тежестта.

 

Стратегия №2 – Пиете добавки за намаляване

Изследванията демонстрират, че 34% от хората, които се пробват да отслабнат, са употребявали хранителна добавка за намаляване или ускорение топенето на мазнини в някакъв миг от живота си. За страдание, доста добавки имат напълно слаб резултат в потискането на апетита и ускоряването на метаболизма. Повечето от тях не оказват помощ в постигането на задачите.

 

Стратегия №3 – Правите повече извършения за намаляване

Напълно задоволително е да вършиме едночасови тренировки няколко пъти в седмицата, с цел да отслабнете. Прекаляването с упражненията има противоположния резултат. Този метод стресира организма, предизвика го да забави метаболизма, с цел да се оправи с него, също така провокира загуба на мускулна маса.

 

Стратегия №4 – Вегетарианство или веганство за намаляване

Някои хора избират да отстраняват месото и животинските артикули, смятайки, че те са най-калорични и причиняващи наднормено тегло. Протеините и мазнините в тези артикули обаче са жизненоважни за организма. Те построяват клетките и вземат участие в редица метаболитни процеси. Достатъчно е да спрете потреблението на модифицирани храни и пакетирани артикули, съдържащи нездравословни съставки, с цел да отслабнете.

 

Стратегия №5 – Хранене на няколко дребни порции

Това е един от тези легенди за храненето и отслабването, които в никакъв случай няма да изчезнат. Винаги се намират негови поддръжници, които поучават да се яде по малко, само че постоянно. Истински ефикасната тактика за намаляване е контролът на броя и типа на калориите, които приемате. Ако той не надвишава енергийния разход, отслабването ще се случи дейно и по-бързо.

 

Източник: Az-jenata.bg
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР