Борбата с бракониерството, опазването на есетрите и дивеча, съхраняването на

...
Борбата с бракониерството, опазването на есетрите и дивеча, съхраняването на
Коментари Харесай

Борбата с бракониерството и опазването на природата в „Наслука – лов, риболов, спорт“

Борбата с бракониерството, опазването на есетрите и дивеча, съхраняването на природата. Това ще бъдат част от тематиките, на които ще се подчертава в съпътстващата стратегия на ревюто „ Наслука – лов, лов на риба, спорт “, което ще се организира от 14 до 17 септември в Интер Експо Център.

По време на 25-то издание на изложбата ще се състоят разнородни презентации и семинари. За приноса на ловците при опазването на дивеча и природата ще научим в детайли от ръководителя на управителния съвет на Националното ловно-рибарско съдружие - инж. Васил Василев.

Борбата с бракониерството

През петъчния и съботния ден презентаторите ще обиден необятно тематиката за бракониерството. На 15 септември участниците от WWF България ще ни срещнат с опазването на есетрите и битката с бракониерството.

В събота Марио Антонов от Централната рибно-опазваща организация ще изнесе презентацията „ Заедно в битката с бракониерството “, а Валентин Данаилов, представител на „ Не на бракониерството “ ще ни направи съпричастни с въпросите за опазването на благосъстоянието в язовирите.

Реките

Неделя, 17 септември, ще остане непокътната територия за тематиките, засягащи реките. Борислав Пауновски от рафтинг клуб „ Рефлип “ ще показа „ Опасни и безвредни места в реките “, а Валери Спасов ще ни запознае с ограничения и оферти за запазване на река Огоста. На дневен ред Димитър Куманов от рибарски клуб „ Балкана “ ще сложи въпроса за избавяне на реките.

Посетителите ще могат да видят Международната киноложка галерия. Тя ще се организира в събота – 16 септември. Любителите на риболова ще имат опция да изучат нови техники за риболова „ с муха “, тъй като Пиеро Летиция ще организира всеки ден демонстрации онлайн, а ловците ще открият всичко належащо за практикуването на обичаното си занятие.

От 14 до 16 септември вратите на ревюто „ Наслука – лов, лов на риба, спорт “ ще са отворени от 10.00 до 19.00 часа, а на 17 септември – до 17.00.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР