Борбата ни от ден първи е за гласовете на софиянци.

...
Борбата ни от ден първи е за гласовете на софиянци.
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Искам да бъда кмет на всички софиянци, безпринципни коалиции няма да правя

" Борбата ни от ден първи е за гласовете на софиянци. Искам да бъда кмет на всички тях ". Това съобщи претендентът за кмет на София Васил Терзиев в студиото на Нова ТВ. По думите му някои не го припознават сега като подобен, само че ще се бори да бъде заслужен кмет за всички.

„ В последна сметка всички живеем в един град, страдаме от едни и същи проблеми. Ще се боря да подобря живота на тези хора ”, сподели Терзиев.

Той добави, че не е търсил поддръжка от водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Никога не съм се виждал с него, не съм търсил поддръжка и доста ясно сме заявявали, че за нас те са политически конкурент на равнище София ”, съобщи Терзиев.

По думите му на първи тур резултатът е добър, а екипът му преглежда данните за несъответствия.

„ Изтичат гласове. Някой човек си е направил труда, отишъл е до урната, дал своя вот е, след това някой му е взел гласа. По цялата тази верига – от невалидни бюлетини, до метода, по който се преброяват, по който се вкарват в „ Информационно обслужване ”, има доста неща, които са се объркали ”, посочи Васил Терзиев.

Кандидатът за кмет на ПП-ДБ отговори на и на своя съперник Ваня Григорова, която в изявление по Нова ТВ посочи, " че няма да прави като Терзиев - след 10 години да върви на Бахамите ".

Аз този вид „ Б “ съм го имал. Аз съм имал опция да отивам на Бахамите и до момента, това беше единствено смешка, изясни Терзиев и добави:Коментарът ми беше, че преди да правиш дълготрайни проекти, имаш краткосрочни проекти. За нас в този момент задачата е да активизираме електоратите в провинцията, с цел да спечелим и по места кметския избор. Защото първо би трябвало да се отзовеш на мястото, от където ще можете да извършите смяната, за която се борим – да осъществяваме нашите политики, с цел да създадем живота на българите още по-добър, да работим да ползите на обществото, добави той.

Терзиев съобщи, че не приема формулата „ гласуваме за Терзием – получаваме ГЕРБ “. Той акцентира, че не може да има смяна, в случай че погазваш базови правила.

Ние ще търсим поддръжка за положителните решения. Ние няма да се договаряме, а ще търсим поддръжката на жителите. Цената е – да не се вършат безпринципни обединения. Има несъмнено и неща, които кметът самичък може да реши и това е по какъв начин да се усъвършенства комуникира в СОС. Да се съкрати дистанцията сред жителите и общинските съветници. Ние всички би трябвало да пазиме ползите на всички софиянци.

Запитан по какъв начин счита да се бори с корупция, Терзиев изясни: Не е съществено да бъде дадена гарация, че няма да има корупция. Това е нещо, към което обаче можеш да имаш нулева приемливост. Да се ползва методология, която включва разбор на всички порочни практики. Борбата с корупцията стартира от върха. Аз във всичко, с което съм се занимавал, е било ориентирано към външния пазар и не е имало нищо общо с публични поръчки и държавен запас.

Според него добра оценка в досегашното развиване на София заслужава столичното метро.

" На господин Братоев би трябвало да му се направи монумент, защото този човек е избавил стотици милиони европроекти, с цел да се осъществя метрото ", добави Терзиев.

В изявлението претендентът за кмет на ПП-ДБ уточни и най-наболелите проблеми на столицата, които би трябвало да бъдат решени по-най-добрия метод, след които са плочките, тротоарите, осветлението, паркирането.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР