Booking Holdings - водещият световен доставчик за онлайн пътувания и

...
Booking Holdings - водещият световен доставчик за онлайн пътувания и
Коментари Харесай

Booking инвестира €100 милиона в Румъния

Booking Holdings - водещият международен снабдител за онлайн пътувания и свързани услуги, отпразнува формалното разкриване на своя първи Център за върхови достижения в Букурещ, Румъния. Компанията ще влага €100 милиона в северната ни съседка през идващите 5 години, оповестява Romania Insider.

Откриването на така наречен Център за върхови достижения на Booking Holdings в Букурещ се чака да открие 500 нови работни места 

За да означи публично откриването и да приветства Booking Holdings в новото офис пространството от 4000 квадратни метра в чисто новата постройка на U Center в центъра на румънската столица, се организира събитие с публични посетители, на което присъстваше министърът на научните проучвания, нововъведенията и цифровизацията Себастиан Бурдуджа, както и представители на американското посолство в страната.

" Благодарен съм за обстоятелството, че Booking Holdings точно избра Румъния за своя първи Център за върхови достижения ", съобщи Себастиан Бурдуджа пред локалните медии.
 Booking уволни хиляди свои чиновници с видео известие
Booking уволни хиляди свои чиновници с видео известие

Общо 2700 експерти по обслужване на клиенти са отстранени от компанията

Той добави, че " наличието на такава интернационална компания в Румъния е доказателство за това, че страната има какво да предложи, изключително в софтуерното пространство. "

Центърът за върхови достижения би трябвало да обезпечи достъп до профилирани и висококвалифицирани гении, да поддържа планове, задвижвани от нови и нововъзникващи технологии и да употребява най-хубавите практики в промишлеността.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР