Боно, 62-годишният фронтмен на U2, ще разкаже историята на удивителния

...
Боно, 62-годишният фронтмен на U2, ще разкаже историята на удивителния
Коментари Харесай

Боно има да ни каже още нещо

Боно, 62-годишният фронтмен на U2, ще опише историята на удивителния си живот в книга. По-късно през актуалната година изпълнителят ще издаде своите записки със заглавие Surrender: 40 Songs, One Story.
 U2, Боно и какво споделиха от бандата в подкаста Awards Chatter
Защо Боно се срами от U2

И за какво не харесва името на групата

Книгата, чието име препраща към емблематичната ария на групата One и албума от 1983 година - War, ще включва 40 обособени глави. Всяка от тях ще носи име на ария на U2, към които ще бъдат добавени и истински рисунки на Боно.

Изданието ще разказва живота и детството на Боно в Дъблин, като ще подчертава на най-значимите моменти - като загубата на майка му, когато той е едвам на 14 години, достигането до международна славата и активизмът му в битката против ХИВ/СПИН, написа People.

" Когато започнах да пиша тази книга, се надявах да съумея да пресъздам в елементи това, което преди единствено скицирах в песните си. Най-значимите за мен моменти, хора, места и събития ", споделя Боно. " Израснах в Ирландия през 70-те с " вдигнати юмруци ". Учих се да пребивавам, борейки се. И точно битка е думата, която бе постоянно в главата ми, до момента в който пишех книгата. И към момента се боря - против всяка неправда и всичко неприятно в света.

Това е моята история - историята на един музикант... намерил въпреки всичко и много занимателни моменти по пътя си. "

Освен в вид на хартия, книгата, която публично ще се появи на 1 ноември, ще бъде публикувана и като аудиокнига.

Преди няколко дни бе пуснато анимирано видео, включващо фрагмент от главата в книгата, озаглавена " Out of Control ". Видеото бе съпроводено с рисунките на артиста и споделя историята на Боно, сега в който написа първия сингъл на U2 на 18-ия си рожден ден през 1978 година Първият албум на групата - Boy, излиза единствено две години по-късно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР