Бони ще е вторият победител от известните в Hell`s kitchen,

...
Бони ще е вторият победител от известните в Hell`s kitchen,
Коментари Харесай

Това ли е победителят в Hell`s kitchen?

Бони ще е вторият победител от известните в Hell`s kitchen, излиза наяве от сигурен източник.

Изпълнителката влезе със сериозна поръчка в кухнята на началник Ангелов, а напълно скоро ще бъде оповестена за звездата, която най-добре готви в България.

В конкуренцията за огромната победа през февруари влязоха Гатьо от " Игри на волята “, Коцето Калки, рокаджията Тома, сексоложката Наталия Кобилкина, артистът Китодар Тодоров, ергенката Алекс Гърдева, сладката влогърка Изи и победителката от " Мастършеф “ Радка Булман. Последната към този момент си потегли, откакто отпадна точно от Бони.

Певицата с един от най-разпознаваемите гласове у нас към този момент е стигнала до финалната фаза на надпреварата. Както е известно, Hell`s kitchen не се излъчва в действително време, а няколко седмици обратно. А успеха на Бони била сигурна, издават от екипа на началник Ангелов. Коронацията на певицата би трябвало да бъде при започване на идващия месец, а феновете ще видят това през май.

Шеф Ангелов още изначало си харесва изпълнителката, а тя не го разочарова. Бони се слави като една от най-хубавите кулинарки измежду попфолкаджийките Певицата е закърмена с готвене. Знае остарели, само че доста вкуси предписания и никой от съперниците й в шоуто не може да стъпи на вкуснотиите, които подготвя.  

Че Бони е огромният успехите във второто издание на тима " Звезди “ в Hell`s kitchen, приказва и фактът, че точно тя е най-лансираната звезда в ефира на Нова телевизия, където тече шоуто. Певицата през ден обикаля студиата, с цел да споделя за прекарванията си в кухнята на началник Ангелов, твърди " България Днес “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР