Бомбата е залепена с тиксо към дрона. До момента няма

...
Бомбата е залепена с тиксо към дрона. До момента няма
Коментари Харесай

Мъжът, намерил дрона: Институциите бездействат

Бомбата е залепена с тиксо към дрона. До момента няма кой знае каква реакция за случая с изключение на, че е пътя към залива от Тюленово е затворен. Около 10-11 часа чакаме някой сапьор да се наспи допускам, с цел да се случи нещо, описа пред Българска национална телевизия Радослав Русев, който откри и алармира за дрона с бомба на брега край с. Тюленово.

" Тюленово не е центърът на света, само че когато украино-руските дронове кацнат на нашия бряг... нещата стават други. Тази бомба към момента е активана с някакви светещи електроники. Няма да ви описвам на 112 по какъв начин ми реагираха на позвъняването ", написа той във Facebook.



Хотелиерът посочи, че сигналът към тел. 112 е подаден в неделя вечерта в 21:40 ч., само че в първия миг не са се отнесли съществено към него.

" Девет часа по-късно – цялостно безучастие на институциите, чакаме да се наспят военните, или да гръмне. Това не е отношение към подобен сериозен проблем. Всички са известени, само че никой нищо не прави ", сподели хотелиерът.

" Вълните ще станат по-големи през днешния ден и има заплаха това нещо да се удари в канара. Не знам какъв е правилото за взривяването му, само че съгласно мен има заплаха ", добави той.

Русев показа, че в хотела му има сватбари.





" Булката ще запомни този ден. Определено хората с нея не са спокойни. В очакване са да бъде отстранено устройството ", посочи той.

По думите на очевидци е допустимо бомбата към момента да е дейна, тъй като „ има светещи електроники “. Полицията е отделила региона след сигнал от хотелиера Радослав Русев. По думите му взривното устройство е 50-60 см, а самият дрон е към 3 метра.

Очаква се военни от флота да създадат оглед.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР