Бомба! Георги Христов бесен: Скочи на Като две капки вода“

...
Бомба! Георги Христов бесен: Скочи на Като две капки вода“
Коментари Харесай

Георги Христов: Болката от загубата е огромна!

Бомба! Георги Христов гневен: Скочи на „ Като две капки вода “

Георги Христов наруши 5-годишното си безмълвие броени дни преди огромния си концерт на 23 април в зала 1 на НДК дружно със Симфоничния оркестър на Варненската опера.

Големият български артист призна в телевизионно изявление кои са най-големите му жертви и коя е загубата, която в никакъв случай няма да преживее.

„ Направих жертва с персоналния си живот в името на кариерата. Но човек не може да има всичко, не може да бъде благополучен непрекъснато ”, сподели изпълнителят на „ Нямам потребност от многоприятели ”.

За най-тежката си загуба – тази на майка си, артистът бе мъчително пряк. „ Не мога да я преживея. И завършвам тематиката. Опитвам се да го приема, само че това е доста мъчно, тъй като този човек за мен беше всичко. Нищо друго не ми липсва в живота. Липсва ми майка ми, която към този момент не мога да срещна, нито да прегърна. ”

Част от признанията му бяха и думите, че на моменти се усеща като извънредно доверчив човек.

„ Не можах да се науча да се вардя от лицемерието… От хора, които са с теб, тъй като си ти, а по-късно, когато ти забият нож, доста боли ”.

Христов дефинира себе си като „ реалист-мечтател ”, като фантазиите му са да прави по-различни концерти и да основава хубава музика. „ Давам си сметка в каква страна живеем, само че това не ме обезкуражава. Аз съм задължен на моята аудитория ”, сподели още той, написа блиц.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР