Болонезе е основна семейна вечеря в почти всеки дом, особено

...
Болонезе е основна семейна вечеря в почти всеки дом, особено
Коментари Харесай

Готвите болонезе погрешно – необичайна съставка придава „толкова много дълбочина“ на соса

Болонезе е съществена фамилна вечеря в съвсем всеки дом, изключително в случай че в фамилията ви има дребни деца – елементарно е и всички обичат това.

Въпреки че евентуално има десетки странности във всяка фамилна рецепта, един готвач е намерил съвършения поврат, с цел да добави „ толкоз доста дълбочина “ към соса. Една готвачка признава, че прибавя нетрадиционен привкус към своето болонезе, което прави ястието с паста още по-вкусно. Ayeisha Cooks признава, че прибавя аншоа към соса си, с цел да подчертае усета и да го издигне на идващото равнище.

В своето видео в TikTok Ayeisha сподели: „ Аншоата ще се разтворят и няма да основат рибен усет, а по-скоро богата дълбочина на Unami към болонезе. " Ако сте били на днешната година, когато сте научили това, тогава не се тормозете - не сте сами.

Добавянето на аншоа към соса прави усета на соса за паста доста по-богат и по-месест. Рибата ще обезпечи солен и лют гръбнак. Можете да опитате успокояващата и изобилна лазаня на Ayeisha, като следвате рецепта...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР