Болният Джон Венейбълс, който отвлече и измъчваше двегодишния Джеймс Бълджър,

...
Болният Джон Венейбълс, който отвлече и измъчваше двегодишния Джеймс Бълджър,
Коментари Харесай

Убиецът на Джеймс Бълджър Джон Венейбълс „беше нападнат заради гротескни хвалби за убийство“

Болният Джон Венейбълс, който отвлече и измъчваше двегодишния Джеймс Бълджър, се похвали, че убийството на детето е толкоз елементарно, колкото „ да отидеш до магазина “, твърди някогашният му пандизчия.

Преди 31 години килърът на деца Венабълс и неговият другар Робърт Томпсън отвлякоха и убиха Джеймс на 12 февруари 1993 година Двойката, които по това време бяха на 10 години, бяха наказани и излежаха осем години в институт за младежи, преди да бъдат освободени през 2001 година с нова идентичност.

Още през 1994 година, до момента в който излежаваше присъда в охранителното звено на Червения банк в Мърсисайд, Венейбълс беше атакуван от пандизчията Джеймс Хийп, тъй като се твърди, че се смее на убийството на дребното. Venables, тогава 11-годишен, и Heap, тогава 14-годишен, се сбиха в центъра за задържане на малолетни и Heap го удари с пестник в лицето, спомня си той.

Говорейки извънредно пред Mirror през 2018 година, някогашният изостанал Джеймс приказва със смразяващи детайлности за срещите си с Venables пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР