Болницата към медицинския колеж на университета в Осака повече от

...
Болницата към медицинския колеж на университета в Осака повече от
Коментари Харесай

Скандал: Болница в Япония 30 години е ползвала за пиене и миене вода за тоалетната

Болницата към медицинския лицей на университета в Осака повече от 30 години е употребила простъпка вода за тоалетната вместо питейна, заяви изданието Breaking Latest News.

В корпуса за диагностика и лекуване бунар с вода, който не е бил рафиниран по никакъв метод и който е предопределен за измиване на тоалетната, неправилно е обвързван към водопровода за питейна вода. Болницата е издигната през 1993 година Грешката не е видяна в продължение на три десетилетия. През този интервал личният състав и пациентите са употребявали за пиянство, миене на ръцете и къпане непречистена вода за тоалетна. Вода е постъпвала в болничното заведение през 120 крана.
 Камион се вряза в възпитаници в Япония, има ранени Камион се вряза в възпитаници в Япония, има ранени
Камион се вряза в възпитаници от главно учебно заведение на тротоар в Кария, префектура Ачи в Япония, заяви организация Киодо. Според полицията най-м...

Грешката е разкрита по време на инспекция, при която е юридически оглед на корпуса преди строителството на нова постройка за диагностика и лекуване. Според докладите, болничното заведение ревизира цвета, усета и миризмата на водата един път седмично. От април 2014 година не са регистрирани проблеми с качеството на водата и не са регистрирани закани за здравето на пациентите.

Отговорният чиновник се извини обществено за позволената неточност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР