Болките в ръцете и ставите могат да бъдат причинени от

...
Болките в ръцете и ставите могат да бъдат причинени от
Коментари Харесай

Отървете се от болката в ръцете и ставите! Лесно и просто!

Болките в ръцете и ставите могат да бъдат породени от разнообразни фактори, тъй че множеството хора незабавно прибягват към нормалните медикаменти, които дават обещание да отстранят болката, само че, въпреки и да стигнат до задачата, в случай че употребявате хапчета, те също по този начин ще окажат значително въздействие върху вашето тяло.

В тази публикация ще ви представим изумителен домакински лек с куркума, който ще ви помогне да премахнете болката в ръцете и ставите по натурален и ефикасен метод.

Какво би трябвало да извършите, с цел да се справите с болката в ръцете си?

Необходими са ви:
– 2 супени лъжици куркума на прахуляк
– 1 супена лъжица кокосово масло
– 1 чаена лъжичка мед
– 5 супени лъжици пречистена вода

Приготовление:
Поставете всички съставки в съд и разбъркайте, до момента в който се получи хомогенна консистенция.

Начин на приложимост:
Нанесете непосредствено върху засегнатата област и втрийте с леки кръгови придвижвания, оставете за 10 минути и изплакнете с топла вода.

Куркумата е употребена от антични времена за лекуване на болежка и инфектиране, изключително в азиатските страни.

В допълнение, тя работи като натурален стимулант за производството на кортизон в надбъбречните жлези, като бързо отстрани възпалението и болката в ръцете и ставите.

Различни изследвания демонстрират, че куркуминът и кверцетинът са виновни за облекчение на дискомфорта от болката и възпалението.

От друга страна, куркумата има антиоксидантни свойства, които спомагат за подсилване на имунната система и премахване на токсините и попречване на тяхното струпване.

Необходимо е и да имате уравновесен хранителен режим и физическа интензивност, както и да пиете доста вода, с цел да избегнете дехидратацията.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР