Болки в гърдите, челюстта и шията, задух и замаяност са

...
Болки в гърдите, челюстта и шията, задух и замаяност са
Коментари Харесай

Тези 4 храносмилателни проблема може да сигнализират за инфаркт

Болки в гърдите, челюстта и шията, зной и замаяност са някои известни и явни признаци на сърдечен удар. Но това не са единствените признаци на този сърдечно-съдов проблем. Когато доставянето на кислородна кръв към сърцето е възпрепятствано заради свиване или блокиране на артериите, човек може даже да изпита стомашно-чревни проблеми, които могат да останат незабелязани.

Стомашните проблеми при положение на инфаркт звучат изненадващо и по тази причина постоянно се подценяват. Но това е много постоянно срещано в множеството случаи на сърдечен удар. Така че, в случай че имате стомашни проблеми дружно с други явни признаци на сърдечен удар, неотложно се обадете за здравна помощ.
Тези храни ви защищават от инфаркт и са с ниска цена
Инфарктът в частност и сърдечносъдовите болести като цяло, както и съдовите произшествия, са измежду най-честите аргументи за хоспитализаци...
Прочети повече
1.            Как сърдечно-съдовата система въздейства на храносмилателната система?

По време на сърдечен удар, когато органът има усложнения да изпомпва кислородна кръв към разнообразни елементи на тялото заради задръстване, кръвообращението се забавя. Намаленото доставяне с кръв в тялото може да докара до химически промени в стомаха, трансформирайки го от алкален в кисел. Когато рН на стомаха спадне, органите на тялото, в това число храносмилателния тракт, се затрудняват да действат дейно. Това води до няколко стомашно-чревни проблеми.

2.            Болка в стомаха

Наред с болката в гърдите, челюстта и шията, човек може даже да изпита болежка в стомаха при положение на сърдечен удар. Болката в стомаха в началото е остра и спорадична. С течение на времето болката става по-интензивна и хронична. Болката в стомаха, показваща неприятно здраве на сърцето, нормално се усеща покрай горната лява част на стомаха. Някои хора даже го изпитват в езофагалния сфинктер.
Този признак с гърба може да издава сърдечен удар
Симптомите на сърдечен удар може да се разграничават при мъжете и дамите. Но и при двата пола един необикновен признак в гърба може да показ...
Прочети повече
3.            Диария и повръщане

Когато артериите на червата са запушени, това води до диария и повръщане. Запушването може да докара до остра коремна болежка най-много след хранене. Това може да докара до тъпи конвулсии наоколо до коремната ямка и може да се излъчва към гърба. В случай на тежко задръстване, част от червата може да почине, което е незабавна здравна помощ. Болката в корема с течение на времето, породена от сърдечни проблеми, може даже да докара до анорексия и с течение на времето може да докара до загуба на тегло.

4.            Гадене

Когато храносмилателната система не действа вярно заради проблеми със сърцето, стомахът става кисел и му е мъчно да действа. Той не може да смила храната или да всмуква хранителни субстанции от нея и стартира да създава повече солна киселина (HCI) (киселина, употребена по време на храносмилането). Наличието на прекалено HCI в стомаха стартира да ерозира лигавицата на органите, което кара индивида да се усеща гнусен. Ако казусът не бъде прегледан в точния момент, той може даже да докара до формиране на язва.
Тези 6 признака предизвестяват за иден сърдечен удар
Сърдечните пристъпи пораждат, когато кръвоснабдяването на сърцето ненадейно спре. Това положение би трябвало да се лекува допустимо най-бързо...
Прочети повече
Статията има единствено информативна цел, не замества консултацията с доктор!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР