Болката в ушите е много често срещан проблем при деца

...
Болката в ушите е много често срещан проблем при деца
Коментари Харесай

Най-добрите домашни лекове при болки в ушите

Болката в ушите е доста постоянно срещан проблем при деца и възрастни. Има доста аргументи за болежка в ушите, само че най-вероятната причина е зараза, която постоянно се почиства сама без никакво лекуване. Ако обаче не се усъвършенства или се развият други по-тежки признаци, може да се наложи да търсите помощ от доктор УНГ. Бъдете рационални и го направете в точния момент !

Много е допустимо обаче да ви заболи ухото измежду нощ или във време, когато нямате опция да посетите незабавно лекаря. Обаче тогава също имате опция да облекчите неприятните болки. Чудите се по какъв начин ли?

Представяме ви елементарни и ефикасни национални средства за унищожаване на болката в ушите.

1. Затоплящ компрес

Ако ухото боли, затоплящият компрес е отличен за облекчение на положението. Смажете кожата към ушната мида с бебешки крем или вазелин. След това в нагрята водка или алкохолен разтвор (50 мл алкохол на 50 мл вода) би трябвало да намокрите марлята, да я изстискате и да я поставите към ухото си. В същото време слуховият канал би трябвало да остане отворен.

2. Тинктура от хвойна

В случай на инфектиране на междинното ухо, поставете парче вата, потопено в смес от плодове от хвойна, вътре в ухото. Приготвя се в слънчогледово олио. Този способ е толкоз ефикасен, че даже оказва помощ при глухота.

3. Тинктура от лайка

Трябва да вземем водороден прекис и да го разредим с смес от лайка. Получената примес би трябвало да се изсипе в ухото и по-късно да се сложи парче памучна топка в него.

4. Камфор масло

В случай на мощна болежка в ухото, можете да поставите памучна топка, напоена с камфорно масло. Зад ухото би трябвало да се намажете с йод - болката би трябвало бързо да отшуми.
 Как да се оправиш с водата в ушите Как да се оправиш с водата в ушите
Плуването е най-честата причина за появяването на вода в ушите, само че можете да хванете вода в ушния канал от излагане на вода и по други начи...

5. Сок от цвекло

Ефективен метод за облекчение на болката в ушите е с прясно изцеден сок от цвекло. Сложете 4-5 капки от него в болното ухото и по-късно покрийте с памучен тампон. Моля, обърнете внимание, че сокът от цвекло би трябвало да се влива топъл с цел да получите най-хубави резултати и болката да изчезне оптимално бързо.

6. Растително масло

Във възпалено ухо капнете 7-8 капки от всякакво растително масло и покрийте ухото си с памучен тампон. Извършвайте тази процедура всекидневно. Скоро положението на проблематичното ухо ще се усъвършенства доста.

7. Сок от лечебни растения
 Какво ще се случи, в случай че пробиете погрешно ушите си Какво ще се случи, в случай че пробиете погрешно ушите си
Още в Древен Египет обеците са били определящ фактор за обществения статус. Модата с продупчване на ушите на девойките е отзив от тези...

За да облекчите болката в ушите, би трябвало да капнете 2-3 капки сок от едно от тези растения в него:

- мента (може да се смесва с мед);

- риган (смесете с мляко);

- бъз;

Забележка: в случай че в границите на 2-3 дни болката не отшуми, а стане по-силна, е належащо незабавно да се консултирате с доктор. И като цяло - не се самолекувайте и получете съвет от експерт, преди да предприемете каквото и да е деяние. Бъдете рационални!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР