Болка, дискомофрт и подут корем – тези симптоми са познати

...
Болка, дискомофрт и подут корем – тези симптоми са познати
Коментари Харесай

Как да се отървем от подутия корем и да се наслаждаваме на лятото?

Болка, дискомофрт и издут стомах – тези признаци са познати на множеството хора.

Лятото е евентуално най-неподходящият сезон за отичане на корема, изключително когато сме на плажа и желаеме да изглеждаме съвършено по бански. Причините за това са доста - нередовно хранене, сезонни вируси, несъответствуващи фибри, непоносимости. Каналът „ Social Virals “ във vbox7 предлага 5 метода, с които да намалите оптимално неприятното чувство, с цел да можете да се насладите на деня по бански или най-малко да не се постанова да разкопчавате панталона.

1. Намалете солта

Сол в обилие има в храната, която най-вероятно си купувате извън за обяд. Чувството за тежест в тази ситуация идва от неприятния баланс на минерали в тялото, което товари и бъбреците. Заменете солта с подправки, билки и цитруси. Изберете домашната храна.

2. Изберете верните фибри

Запекът може също да аргументи отичане. Пълнозърнестите храни са добър източник на фибри, които като се изключи че засищат, облекчават и възприятието от подуването.

3. Изхвърлете подсладителите

Ако желаете да ограничите захарта, несъмнено сте се насочили към други възможности. За чревната ви флора обаче захарта и ксилитола са едно и също и реагира по същия метод, което води до отичане.

4. Добавете магнезий

Учените са потвърдили, че даже 200 мг. магнезий дневно могат да облекчат подуването преди цикъл. А е мъчно да си набираме магнезий посредством храна, тъй че там заложете на хранителна добавка.

5. Яжте по малко, само че постоянно

Големите порции са много работа за вашата храносмилателна система и могат да доведат след себе си отичане. Освен това се хранете постепенно, дано челюстта ви свърши по-голямата работа. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР