Болен заседател отложи делото за жестокото убийство на 21-годишната Красимира

...
Болен заседател отложи делото за жестокото убийство на 21-годишната Красимира
Коментари Харесай

Вирус спъна делото срещу Любомир, който застреля жена си край Пловдив

Болен заседател отсрочи делото за жестокото ликвидиране на 21-годишната Красимира Куковска в село Бегово.

Днес Любомир Петров, който е упрекнат за закононарушението още веднъж се изправи пред магистратите, само че ход на съвещанието не беше даден. Причината за това е, че един от правосъдните заседатели е съобщил тази заран, че е с вирусно заболяване и няма да може да участва.

На днешното съвещание в Окръжен Съд-Пловдив трябваше да стане ясно дали упрекнатият в ликвидиране Любомир ще признае виновността си, с цел да смекчи присъдата, или ще отхвърли и процесът ще протече по общия ред.

Припомняме, че жестокото закононарушение бе осъществено на 11 септември 2020 година в пловдивското село Бегово. Петров е упрекнат, че е направил преднамерено ликвидиране в изискванията на домашно принуждение.

Първоначалната версия бе, че младата жена сама е поставила завършек на живота си с ловна пушка. В следствие обаче проверяващите са открили голям брой несъответствия сред показанията, дадени от Петров и фактическата конюнктура.

Както TrafficNews заяви, нов мъж в живота на Красимира е в основата на убийството. Агресията на Любомир била гневна, откакто брачната половинка му го изгонила три дни преди да я простреля.

Той е бил подложен и на детектор на лъжата. Полиграфът е посочил, че мъжът лъже по отношение на съпричастността му към убийството на Красимира.

За закононарушението, в което е упрекнат, законът планува наказване от 15 до 20 години отнемане от независимост, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР