боледуват по-тежко от COVID-19 през втория и третия триместър. Това

...
боледуват по-тежко от COVID-19 през втория и третия триместър. Това
Коментари Харесай

По-тежък е COVID-19 за бременните във втория и трети триместър

боледуват по-тежко от COVID-19 през втория и третия триместър. Това разгласи пред Нова тв доктор Радка Масларска, шеф на отделението по неонатология в " Токуда ". За последните два месеца тя е изродила 11 бебета от майки, инфектирани с.
„ Само при едно дете бяха открити антигени. Останалите деца бяга отрицателни и при двата теста – при раждането и на седмия ден. Световната процедура също не е безапелационна, има доста малко изследвания ”, изясни тя.
 Гутериш: Светът е пред най-големия стопански спад от 80 години поради ковид Гутериш: Светът е пред най-големия стопански спад от 80 години поради ковид
Светът може да се сблъска с най-големия си стопански спад от 80 години заради резултатите от пандемията от ковид. Това заяви ге...
Проучвания са направени всред над 260 дами в Италия и при към 400 дами във Англия.
„ Бременните дами боледуват по-тежко от болестта през втория и третия триместър от бременността. В първия триместър сякаш ги пощадява. Само при 4% във Англия и 5% в Италия е открито отвесно прекосяване на болестта. При огромна част от децата болестта минава леко, само че са добър гостоприемник на вируса и могат да го популяризират ”, изясни доктор Масларска.
Тя изясни, че е допустимо вирусът да живее дълго в организма на бебетата. Благодарение на здравия си организъм те обаче минават през болестта доста леко. Практиката демонстрира, че новородените остават позитивни 3-4 седмици. Д-р Масларска показа и за случай на родилка, която е била в доста тежко положение в първите седмици след раждането. Тогава се е наложило бебето й да бъде отделено от нея.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР