Боксьорката Стойка Кръстева, която се класира за финала на Токио

...
Боксьорката Стойка Кръстева, която се класира за финала на Токио
Коментари Харесай

Стойка Кръстева: Няма как да не се притеснявам преди финала

Боксьорката Стойка Кръстева, която се класира за финала на Токио 2020, показа пред сътрудниците от " Българска национална телевизия ", че с помощта на отличната тактика на своя треньор Борислав Георгиев е съумяла да стигне до този стадий от Игрите.

" Мисля, че нещата се получават. Много благодаря на треньора Борислав Георгиев, който разучава идеално съперниците, за мен информацията идва обработена в 5-6 фрази, по-късно упражняваме и в случай че се постанова поправяме нещата, с цел да се получат.

Ще го погледнем от позитивната страна, че ми е трябвало време да си умря, когато се отхвърлих, само че откакто се завърнах с този необикновен екип се получават нещата. Ролята на хората към мен е 90%, а моята работа е единствено 10%.

Притеснение преди всеки мач има, няма по какъв начин да не се тормозя. Ще се доверя на 100% на треньора, тъй като той ще построи съвършената тактика, с цел да я извърша най-после.

Благодаря на доктора, треньора и другите треньори, с които се чуваме по телефона. На психолога, който непрекъснато е разполагаем, с цел да може моето напрежение да се сведе до най-малко ", сподели Кръстева.

Финалът е на 7 август, събота, от 8:15 часа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР