Боксьорът Тервел Пулев е бил подложен на изненадващ допинг тест

...
Боксьорът Тервел Пулев е бил подложен на изненадващ допинг тест
Коментари Харесай

Изненадващ допинг тест за Тервел Пулев

Боксьорът Тервел Пулев е бил подложен на неочакван допинг тест рано тази заран. Интерконтиненталният първенец в полутежката категория на Световната боксова асоциация (WBA) самичък се похвали в обществените мрежи, обявявайки, че съдействал на драго сърце и се радва, че е обект на надзор от VADA (Voluntary Anti-Doping Association).

" Днес сутринта, в 8:00 ч., бях прецизно тестван от VADA, без значение от ограниченията, които са взети в международен мащаб в битката с пандемията COVID-19. Независимо, че спортни мероприятия са безусловно спрeни и неразрешени ", написа Тервел.

Тервел Пулев сграбчи интерконтиненталната купа след победа в 12 рунда (ГАЛЕРИЯ) Българинът доминираше през целия мач в зала "Колодрума " в Пловдив
Последният мач на по-малкия от братя Пулеви бе в средата на декември предходната година, когато бронзовият медалист от Лондон 2012 записа най-престижния триумф в кариерата си. Тервел победи американеца Дешон Уебстър в първия си 12-рундов мач, освен това с единомислещо съдийско решение, и се окичи с интерконтиненталния пояс.

Триумфът го изкачи измежду десетте най-хубави на WBA в полутежката категория.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР