Боксьорът Кубрат Пулев смени фолкпевицата Андреа с колежката й Соня

...
Боксьорът Кубрат Пулев смени фолкпевицата Андреа с колежката й Соня
Коментари Харесай

Кобрата би шута на Андреа и я замени със Соня Немска

Боксьорът Кубрат Пулев смени фолкпевицата Андреа с колежката й Соня Немска. Пайнерката сама качи фотография в персоналния си профил в мрежата, на която театралничи с боксьора и брат му Тервел Пулев.

В момента изпълнителката е на турне в Щатите, а едно от участията й било планувано за българския ресторант в Лас Вегас, където по същото време известният земляк чествал рожден ден.

Повече от три месеца Кубрат и Тервел Пулеви упражняват във Вегас поради идния мач през уикенда. Боксьорът си разрешил да наруши графика единствено поради рождения си ден, който отбелязал в скромна другарска компания.

Макар и надалеч от родината като същински патриот, Кобрата отпразнува 41-вия си рожден ден все едно е вкъщи, с български манджи и музика в характерен български ресторант. След 13-годишна връзка Кубрат постави завършек на връзките си с русото прелъщение на фолка Андреа.

Афинитетът му към фолкпевиците очевидно не е завършил, тъй като даже на другия завършек на света спортистът е избрал да чества в компанията на Соня Немска. Соня Немска към този момент втора седмица е на турне, което стартира от Канада.

В страната на кленовия лист певицата направила два концерта в Торонто и край Ниагарския водопад. Най-сетне се сбъдна фантазията на пайнерката персонално да следи това знамение на природата – величествения водопад край Ниагара.

Повече от час тя се любува на неповторимата панорама и не пропусна да запечата на фотоси и видео всеки момент със своя телефон.

След уикенд в Канада, турнето траяло в Съединени американски щати. Изпълнителката на шлагера “Първа на дансинга” ще остане зад Океана доникъде на май, а програмата й е много наситена с концерти и срещи с другари и фенове.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР