Боксьорът Константин Семерджиев – Коко Тайсъна с интервю за злобата,

...
Боксьорът Константин Семерджиев – Коко Тайсъна с интервю за злобата,
Коментари Харесай

Коко Тайсъна: Срам ме е, че съм българин

Боксьорът Константин Семерджиев – Коко Тайсъна с изявление за злобата, която му пречи да стане международен първенец, за това какво най-вече ненавижда в народа ни, действителна ли е травмата на Кубрат Пулев, която го спря от мач с Джошуа, оповестява " Дунав мост ".

И от първо лице - по какъв начин се работи като първа наказателна бригада на именитите ВИС- босове Васил и Георги Илиеви. И каква е в действителност връзката на ъндърграунда със спорта, предава bitelevision.com

„ Жоро и Васил Илиеви са спортисти и невероятни мъже. Аз съм по-добър брат и другар с Васко. Жоро беше малко по-чепат темперамент. Дори и с Васко не бяха доста в огромна непосредственост. Постоянно се караха. Идеята на Васко беше силата, спортистите, мъжете, борците и боксьорите те да управляват нещата. Тогава имаше едни пирамиди като в този момент са тези с телефоните. Аз му бях първата бригада. Аз Красимир, Златистия. Сега ъндърграунда е в държавното управление, където постоянно и бил. Хората да се пробудят и да спрат да бъдат толкоз безжалостно алчни.На мен са ми помагали Васил и Жоро Илиеви и по-късно Таки и Къро. “, признава Тайсъна. Той разяснява и мача на Кубрат Пулев.

 
„ Кубрат- тук нещата са разнообразни. Зад всичко стои „ Зауерланд “. И парите. Това е една мафия, която за жал аз желая да трансформира. Искам да има действителност към този момент. Боксът почва да се трансформира като кеча. Това е демонстративно към този момент и може да се осъзнае от всеки един субект. Има същински бокс, само че в Америка. Аз нямам доверие,че има травма, аз имам вяра,че всичко е постановление/постановка-б.а/. Някакво на „ Зауерланд “. Кобрата има шанс- той го потвърди,че е международен първенец.

Тайсъна счита,че живеем в най-прекрасната страна. „ Но една шепа политици, които манипулират, експлоатират ежедневно народа. И по този начин най-малко е израснало от турците- манипулиран народ. Това да ти влезе в къщата и да ти убие дамата и децата и ти да му се кланяш 500 години- ми това не е мъжко. Аз бих починал за детето и жена си. Аз това не мога да го разбирам. Срам ме е че съм българин “, печален е огромният състезател.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР