Боксьорът Благой Найденов, по- известен като експоловинка на поп-фолк звездата

...
Боксьорът Благой Найденов, по- известен като експоловинка на поп-фолк звездата
Коментари Харесай

Бившият на Деси Слава не се спира, дири ново гадже в кръчми

Боксьорът Благой Найденов , по- прочут като експоловинка на поп-фолк звездата Деси Слава , не излиза от столичните заведения в търсене на ново гадже. Почти през вечер Благой е забелязван в компанията на друга госпожица в някоя от настоящите софийски кръчми. 

Откакто е публично разграничен с майката на детето си, боксьорът не се стопира, описват осведомени.

Спортистът и преди излизал и постоянно се случвало да кривне от правия път, само че уважението към майката на детето му не му разрешавало волности като това да седне на една маса с друга жена.

След раздялата си с Деси Слава ергенският живот се усладил на мачото и той самоуверено се подвизавал на обществени места с настоящи плеймейтки и Инстаграм моделки.

Освен по заведенията Малката Кобра забивал девойки и благодарение на обществените мрежи, където без срам се пробвал на всяка по- настояща мацка.  

Припомняме,  че спортистът и изпълнителката са разграничени от няколко месеца, само че дълго криеха това от медиите.

Според осведомени Деси Слава била шута на Благой, откакто на няколко пъти хващала обичания си в крачка. Близки до боксьора обаче настояват, че той първи поискал да завърши връзките с жена си.

И в случай че в ролята си на брачен партньор спортистът не се вписвал доста, то тази на татко му пасвала прелестно. Изключително безрезервен към сина си, Благой запазил връзките с Деси положителни, с цел да не му липсва наличието и на двамата родители, написа " Телеграф ".

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР