Боксовият мач за световната титла между британеца Антъни Джошуа и

...
Боксовият мач за световната титла между британеца Антъни Джошуа и
Коментари Харесай

И мениджърът на Джошуа заговори за мач с Пулев в Близкия изток

Боксовият мач за международната купа сред британеца Антъни Джошуа и Кубрат Пулев може още веднъж да бъде отсрочен и изместен от Лондон за страна в Близкия изток, стана ясно от изказване на мениджъра на английския боксьор Еди Хърн, съобщи БГНЕС.
Двубоят към този момент един път бе препрограмиран от 20 юни за 25 юли на стадиона на Тотнъм в английската столица поради пандемията и това може да се окаже повода за ново пренасяне във времето, както и на мястото. Желанието за това е на Хърн, който не е удовлетворен от решението на английските управляващи боксът да се завърне спортно на Острова през юли, само че да може да се организира единствено без аудитория. Освен това условието е треньорите наложително да носят маски.
Тази вероятност явно не подхожда на Еди Хърн, който съобщи, че е по-склонен да прегледа други три сюжета за място на осъществяване на мача - Саудитска Арабия, Дубай или Абу Даби и то през септември или октомври. Хърн счита, че Близкия изток ще се възвърне по-бързо от рецесията и ще се отвори по-рано от Обединеното кралство и Съединените щати за провеждането с аудитория на сходни спортни събития.
Хърн е изрично срещу изиграването на мача без аудитория и избира да гледа настрана за други решения. Той счита, че би трябвало да се прояви креативност, с цел да не се изгубят и 10 милиона паунда поради неналичието на фенове.
През декември предходната година Джошуа победи Анди Руис точно в Саудитска Арабия и в този момент би могъл да се завърне още веднъж там за конфликта с Кобрата, напомня БНР.
За опцията " Близък изток " и то освен за мача сред Джошуа и Пулев заприказва и друго известно име от мениджърските среди. Каква е обстановката - научете в Sportlive.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР