Боксовият мач между и Антъни Джошуа ще се състои на

...
Боксовият мач между и Антъни Джошуа ще се състои на
Коментари Харесай

Решено: Битката между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа на 12 декември в Лондон

Боксовият мач сред и Антъни Джошуа ще се състои на 12 декември в лондонската зала О2. Това потвърдиха и двете страни пред журналиста от BoxingScene Дан Рафаел. До съответна дата и място на борбата се стигна след дълги договаряния, напомня 24 часа.
Импресариото на първенеца Еди Хърн съобщи, че се надява да бъдат позволени и фенове на шоуто. Според него от октомври английските управляващи ще отворят 25 на 100 от местата на стадионите и залите. " Щастливи сме, че боят към този момент още веднъж е плануван и че имаме нова дата и място ", добавя промоътърът Джон Уирт от Epic Sports, която държи правата на Пулев с Top Rank. " Има още малко детайлности към контракта, само че се надяваме те да бъдат изчистени до края на седмицата ", добавя той.
 Кога ще се организира мача сред Пулев и Джошуа, ето упованията на щабовете Кога ще се организира мача сред Пулев и Джошуа, ето упованията на щабовете
Битката за международната купа в тежка категория по бокс на IBF сред първенеца Антъни Джошуа и кандидат №1 Кубрат Пулев евентуално ще се п...
Двете страни би трябвало да предоговорят финансовите условия, тъй като обстановката е друга. Парите от билети ще са много по-малко, тъй като цялостен стадион от 70 000 фенове през юни не е същото като зала, отворена на една четвърт през декември. Ако двете страни не реализиран единодушие по финансовите условия, то може да се стигне до търг, който да се провежда от IBF. Джошуа има обезпечени 65% от сумата, до момента в който за Пулев остават 35. Победителят в възможен търг може да промени и мястото на багра.
Новата дата значи, че и двамата ще бъдат отвън кръга повече от година. Пулев не се е бил от 9 ноември предходната, когато победи Райдъл Букър във Фресно, Калифорния. Джошуа пък от 7 декември, когато в Саудитска Арабия си върна купите от Анди Руис-младши.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР