Боксовата легенда Флойд Мейуедър записа победа с нокаут във втория

...
Боксовата легенда Флойд Мейуедър записа победа с нокаут във втория
Коментари Харесай

Мейуедър нокаутира ММА боец

Боксовата легенда Флойд Мейуедър записа победа с нокаут във втория рунд против японския ММА войник Микуру Асакура в показателен мач, извършен в Токио.

45-годишният американец за следващ път показва, че евентуално е професионалният боксьор с най-хубава отбрана в историята. Асакура няколко пъти се хвърля в офанзива, само че по този начин и не съумя да пласира нито един значителен удар, предава blitz.bg/sport.

Мейуедър сполучливо отбягваше офанзивата на японеца, само че нанесе единствено няколко удара. Така първият рунд завърши равностойно. Втората част стартира с мощен десен удар от американеца, само че Асакура бързо се съвзе и опита да отвърне.

Флойд Мейуедър се отбрани сполучливо и нанесе нов мощен удар с дясната ръка. Японецът отвърна с няколко крошета в главата на противника, само че в последните 20 секунди на рунда американската легенда притисна Асакура и с няколко удара го прати в нокаут.

Мачът не влиза в формалната статистика на Флойд Мейуедър, който няма загуба на професионалния кръг. От 50 мача той има 50 победи (27 с нокаут).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР