Божур Чувствеността, която лъха от аромата на божура често се

...
Божур Чувствеността, която лъха от аромата на божура често се
Коментари Харесай

Сложете тези цветя в дома си и ще го напълните с пари!

Божур

Чувствеността, която лъха от аромата на божура постоянно се съпоставя с хубостта на млада жена, съгласно фъншуй. Той се употребява доста от дълго време в тази философия като лек за любовта и романтиката в дома. За да привлечете любовта в дома си, слагайте по два розови божура в спалнята. 



Лотос

Цветовете на лотоса от епохи се употребяват в китайската медицина. Всяка част от растението има лечебни свойства и символизира висшето съвършенство. 

Черешови цветчета

Разцъфващите цветове на каквито и да са овощни дръвчета в китайската философия са считани за средство, което носи в дома силата на ново начало. Във фън шуй се употребяват цветове на вишна, череша, праскова, ябълка, дрян. Най-често за филтриране на силата, която спомага за здрав брак и мощна обич, се употребява черешовият цвят.

Орхидея

Орхидеята съгласно фъншуй се смята за типичен знак на плодородието в дома. Поставянето й в дома способства за филтриране силата на чистотата на духа и естествената пропорционалност. Орхидеята се е трансформирала в емблема на съвършенството във всички области на живота. Отглеждането й в дома ще ви донесе обилие.
 Кои са зодиите, които ще имат шанс до края на годината? Кои са зодиите, които ще имат шанс до края на годината?
До края на годината някои зодии ги чакат единствено хубави моменти, които ще са добре гарнирани с доста шанс. Кои са тези късметлии от зо...



Нарцис

Според китайската философия нарцисът спомага за пречистване на силата, която ръководи триумфа, кариерата, разцвета на гениите и качествата. Най-често във фъншуй се употребява точно за възстановяване на кариерата, триумфите в работата. Ако държите цвят на нарцис на бюрото си, ще получите подобаваща премия за труда си. За тази цел за предпочитане е белият нарцис пред жълтия.

Хризантема

Това цвете ще внесе в дома ви баланс и лекост. Същевременно мощната ян сила спомага за привличане на добър шанс за всички в дома ви. Според китайските философи това цвете ще балансира хармонията, комфорта и удоволствието от живота в фамилията ви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР