Божествената Марго Роби ни даде страхотна идея за грим за

...
Божествената Марго Роби ни даде страхотна идея за грим за
Коментари Харесай

Поставяме красиви акценти в празничната beauty визия

Божествената Марго Роби ни даде страхотна концепция за грим за празненство сезона, която е освен настояща, само че и не изисква прекомерно доста артикули, нито пък забележителни умения, с цел да я реализираме. 

Забелязахме Марго на годишните награди Gotham Independent Film Awards 2016, облечена в изчистена бяла рокля с марка Calvin Klein. В допълнение към нея актрисата беше заложила на златист клъч и доста класическа beauty визия. На фона на роклята, нейното червило в блестящо алено беше единственият пъстър акцент, а с изключение на него харесахме и деликатния опушен взор в нежни нюанси.

Beauty визията на звездата от “Отряд самоубийци ” е ентусиазъм за фирменото празненство или вечерта на Нова Година, защото с цел да я копираме, се нуждаем тъкмо от три съществени неща, които участват в несесера на всяка дама.

 dior-holiday-4

За начало използвайте обичаната си палитра сенки за опушен грим, като гримирате очите си в топли златисто-кафяви нюанси или в класическите сиво и черно. Запазете сенките с блестящи частици в златно или сребристо за край и ги нанесете в средата на клепача. Полезен трик, който научихме от грим специалистите, е следният: намокрете плоска четка с компактен косъм напълно леко, а по-късно с нея нанесете блестящите сенки. Така те ще бъдат освен по-пигментирани, само че и по-трайни.

 dior-holiday-2

Палитра сенки Dior 5 Couleurs – Splendor в колорит Smoky Sequins от празничната сбирка на Dior 

Продължете с обичания си руж в прасковени или розови нюанси, селекциониран по отношение на подтона на кожата ви. Знаете ли, че можете да контурирате лицето си само с руж? Четете нашите препоръки за това тук.

 dior-holiday-5

Руж в прасковен колорит Dior

Накрая завършете грима с обичания си колорит алено червило. Кадифеният финиш е типичен избор, само че тази година умерено можете да заложите на непрозрачен резултат, без да се притеснявате от прекомерно изсушаване на устните. 

 dior-holiday-1

Класическо и течно матово червило от Dior

За край, не забравяйте да се погрижите и за маникюра. Сега е сезонът на блясъка и даже да не сте фенове на лаковете с брокат и глитърни частици, без да се притеснявате можете да заложите на тях. Съобразете нюанса с бижутата, които носите и го нанесете на един или два нокътя. Останалите лакирайте в един цвят, за предпочитане подобен, който ще разреши на блестящия да изпъкне.

 dior-holiday-3

Лакове за нокти Dior

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР