Божена и Давид: Ако Бог реши, ще имаме и шестоСемейството

...
Божена и Давид: Ако Бог реши, ще имаме и шестоСемейството
Коментари Харесай

Родители от Русе вече имат 5 деца

Божена и Давид: Ако Бог реши, ще имаме и шесто

Семейството от Русе Божена и Давид Александрови са образец са всички, които не се тормозят да имат доста деца, тъй като имат вяра, че ще се оправят с развъждането им. Те към този момент имат пет деца. Майката, която е оперна певица, описа пред bTV, че раждането е било плодородно, даже прелестно. Същото сподели и лекарката, която се грижи за нея.

„ Децата са благословени “, показа Давид и акцентира, че петото отроче в фамилията напълно умишлено и осведомено от страна на родителите.

От думите на Божена и Давид стана ясно, че религиозната религия е значима част от живота им. Те възпитават и децата си от най-ранна възраст в християнските полезности. Майката сподели, че останалите ѝ деца освен са целували всеки ден корема ѝ, по време на бременността, а и са се молили за идването на бебето.

Ще има ли още деца в семейство Александрови?

Бащата акцентира в отговор на този въпрос, че решението ще е най-много на Божена. Тя обаче въобще не се съмнява за момента и желае още деца. Ако Бог ги благослови, ще имат и шесто дете, обявиха родителите от Русе.

Трябва да се отбелeжи, че фамилията Божена и Давид Александрови не са просто отдадено на децата си семейство. Те са трансформирали своите полезности в обществена и даже политическа платформа. Те са в основата на съдружие „ Род интернешънъл “, което се бори за развиване и поощряване на обичайното семейство и полезностите му.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР