Боже мой, България, обичам ви. Това беше най-якото шоу завинаги.

...
Боже мой, България, обичам ви. Това беше най-якото шоу завинаги.
Коментари Харесай

Имани на кирилица: България, обичам те! LP, Елена Папаризо и Gente de Zona също се влюбиха в Пловдив

" Боже мой, България, обичам ви. Това беше най-якото шоу вечно. Не знам за какво ми лиши толкоз време, с цел да дойда на Франкофоли. Но към този момент ще пристигам всякога, когато ме пожелаете. " С тези думи звездната Имани благодари за феноменалното си посрещане от почитателите в Пловдив. Певицата бе една от звездите на Франкофоли и направи едно доста особено шоу с челисти, които не просто свиреха, само че и танцуваха с инструментите си.
Прочетете още
Имани избра мистична тематика за изявата си под тепетата и неслучайно включи части, които са ѝ подчинени - " Take Me to Church " на Хозиер и " Like a Prayer " на Мадона. Шоуто ѝ завладя почитателите и сигурно това няма да е последното ѝ посещение под тепетата. А не е и първо, тъй като имаше запаметяващ се концерт на Античния спектакъл.

LP също избухна на Гребната и трансформира концерта си в прекарване.

" Невероятно шоу! Още един път благодаря на Francofolies de Bulgarie и на Пловдив за красивото преживяване ", написа тя в обществените медии. Феновете ѝ дадоха отговор уместно с мнения като " Да пееш дружно с LP… скъпо ", както и със сцена покрита с титли - плюшени играчки, дискове, даже и долни дрехи.

" You`re my №1 " - под този знак пък мина изявата на Елена Папаризо, която не скри, че за нея прекарването е незабравимо.

Трите звездни гостенки от първата вечер евентуално са останали сюрпризирани какъв брой доста почитатели пеят песните им и са подготвени да изтърпят кривото време, с цел да се забавляват от сърце. Неслучайно реакциите им от сцената и в обществените медии бяха толкоз откровени. Със сигурност ще ги забележим още веднъж под тепетата, тъй като публиката ги желае.

" България благодаря ти за толкоз доста обич! ", написаха момчетата от Gente de Zona, които бяха част от звездните участници във втората фестивална вечер. Буквално минути след появяването им на сцената към тях полетяха титли - долни дрехи, фланелки, плюшени играчки, като знак за това, че публиката на Гребната база ги обича.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР