Боже, какви времена настъпиха за патриотите, боже!Първо останаха без руски

...
Боже, какви времена настъпиха за патриотите, боже!Първо останаха без руски
Коментари Харесай

Защо не е необходимо Русия да държи посолство у нас

Боже, какви времена настъпиха за патриотите, боже!

Първо останаха без съветски газ. После съветският нефт си заплати за първи път налозите. След това съветската амбасада даде обещание, че ще хлопне кепенци и ще се махне от родината. 70 дипломати на Москва бяха упрекнати в шпионство и прогонени. А най-после и разкриха, че Русия плащала по 4000 лв. на някои хора в България, с цел да фризират публичното мнение в нейна изгода.

Тия хора от „ Промяната “ дерат българския русофил, по този начин, както и руснаците не са го драли. Жестока работа!

Покрай целия тоя безпорядък патриотите дори не схванаха, че Северна Македония въпреки всичко съумя да ни свие и руската история, та и без история останаха.

Но да се върнем на най-страшното. Значи, става известно, че някакви хора са пишели и говорили по медиите и обществените мрежи нелепости против пари? Сега тия, дето то вършат гратис несъмнено късат съветското знаме и го ядат парче по парче. Така да са ги прецакали, а те толкоз „ Труд “ да са положили. Пардон – труд.

Ето, още в ранни зори политологът Слави Василев написа, че на него не му заплащат по 4 бона от Русия. Обаче един път за една лекция от „ Америка за България “ му предложили 1000 лв.. Той обаче и тях не взел. Други списвачи на уеб сайтове и представители в телевизионни излъчвания го последваха и желаеха незабавно да им кажат имената на тия, дето са захлебвали от Кремъл. Въобще, стана доста неловко – каквото и да кажат, все излизат тъпи. Разликата е единствено дали са тъпи с пари или са тъпи гратис.

Някои другари се учудиха също по този начин, че единствено по четири хиляди оферират руснаците. Е, дано ги разберем – война водят, дето се вика за перални пари нямат, постанова се да пестят. А и то огромните суми стават все по-големи провокации. 4000 лв. в рубли са едно 4 куфара пари. Покрай войната товарни самолети от Русия насам към този момент не летят, Черно море е минирано, банкови преводи не може да се вършат. Трудностите не са една и две.

Но има и нещо по-важно. Конкуренцията. Знаете, че колкото повече компании оферират един артикул, толкоз по-ниска е цената му. А то в България съветска агитация да щеш. Мен, в случай че питат, и тия 4000, дето са давали, са доста. Просто им се чудя за какво си хабят парите и за посолство и шпиони. Ми не са споделили, не сме им свършили работата. Има най-малко пет партии и дузина олигарси, които безусловно могат да заместят цяло посолство и две консулства заедно с шпионите, готвачите и чистачките. А към тях и цяла войска профсъюзи, учителки, историци, овчари, земеделци, инженери, каратисти, мутри, пенсионери и всевъзможни други елементарни жители. Едно 30%. България би могла да е единствената страна сега, в която съветските ползи да са мощно показани без съветско посланичество. Не, че ще ни е сефте. То преди бяхме единствената соцдържава, дето пазеше руския въздух и руско слънце и без руска войска.

От мен братушките едно да знаят: българите можем отлично да си се заробваме сами и без тяхна помощ. Само понякога се появява някой, дето почва да пречи на тази ни обичайната полезност, само че нормално не завършва добре. Я какъв брой монументи имаме на такива, дето приживе все за самостоятелност са се борили и всичките сме ги предали.

Просто от Москва би трябвало да ни подсказват кой не им харесва и готово. Парапети, тапети, подмятания за погрешен секс, директни обвинявания в канибализъм и джедайство, по този начин ще ги подредят, че и те сами няма да могат да се познаят. Единственото, за което руснаците би трябвало да внимават, е да не изтича информация, че заплащат на едни, а на други - не. Щото тогава не можем да подсигуряваме сигурността на тия с копейките – ще ги линчуват безплатните им сътрудници и съветската тролска войска ще остане без генерали, съвсем като в Украйна.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР