Божанков стана, провокиран от изказването на Корнелия Нинова, в което

...
Божанков стана, провокиран от изказването на Корнелия Нинова, в което
Коментари Харесай

Божанков преброи 50 нюанса в морала на Нинова, Свиленски му отвърна с ти нямаш и един

Божанков стана, предизвикан от изявлението на Корнелия Нинова, в което тя разкритикува Политическа партия, че се прегърнали с ГЕРБ.

" Не стартира добре диалогът от страна на Българска социалистическа партия. Аз държа на това, че няма да гласоподавам за кабинет на ГЕРБ ", отвърна на рецензиите Божанков.

И упрекна, че Българска социалистическа партия се договаряла да взе участие в коалиция с третия мандат в предишния парламент.

" Ние предлагаме дневен ред за България - правосъдна промяна, Шенген. Наш дълг е да наложим този ред. Като част от управлението на Българска социалистическа партия преди, вие искахте да извършите държавно управление с ГЕРБ и Движение за права и свободи ", обърна се Божанков към водача на Левицата.

Накрая той упрекна Нинова в липса на морал.

" Не зная дали има 50 пола, само че зная сигурно, че госпожа Нинова има 50 нюанса на морала ", съобщи някогашният ляв народен представител.

Това провокира гневната реакция на социалистите, като пръв скочи на трибуната Георги Свиленски. Той напомни на Божанков по какъв начин е напуснал парламентарната група, само че е останал в Народно събрание като самостоятелен в 48-ия парламент.

" Ти нямаш един колорит на морала. Моралът изисква да напуснеш Народното събрание, а ти единствено да вземеш една заплатка, остана един месец повече. Това е моралът ", съобщи от трибуната Свиленски. Той отхвърли в групата да била обсъждана управническа коалиция в предишното Народно събрание.

" Моят съвет към теб е - идвай по-рядко на тази естрада, би бил по-полезен на българските жители. Ще си спестиш престижа, който си натрупал в годините около Българска социалистическа партия ", добави Свиленски, като от самото начало говореше на Божанков на " ти ".

" Този субект е бил в нашата група ", възкликна Иван Ченчев, който беше идващият социалист, излязъл да опонира на Божанков.

И напомни техен остарял диалог, в който си говорели Божанков да постъпи като мъж. " Поне да бъде сред мъже. И го приканих да бъде мъж. Сега виждам, че казармата е била нещо доста значимо, в случай че я имаше, този човек нямаше да бъде тук. 50 нюанса на инч хай ", заключи Ченчев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР