Богомил Бонев:Това на Соломон Паси, Найо Тицин и всички наши

...
Богомил Бонев:Това на Соломон Паси, Найо Тицин и всички наши
Коментари Харесай

УКРАИНЦИТЕ ДЪРЖАТ НАШИ КОРАБИ КАТО ЩИТ, ИДИОТЪТ КИРИЛ ПЕТКОВ: „НЕКА СТОЯТ ТАМ!“ НЕЗАБАВНО ТОЗИ ПРОДАЖНИК ТРЯБВА ДА БЪДЕ СВАЛЕН ОТ ВЛАСТ!

Богомил Бонев:

Това на Соломон Паси, Найо Тицин и всички наши съграждани, прегърнали украинските флагове, вместо българското, харесва ли им?

===

„ Екипажите на двата наши кораба в Украйна имат храна и сега за тях е най-безопасно да останат, където са, тъй като пристанищата са минирани.

Това изясни министър председателят Кирил Петков в гневна обява във Facebook против водача на „Възраждане“ Костадин Костадинов, който даде конференция със съпруги на моряците ни.

„Недопустимо е да се прави политически ПР на гърба на хора в неволя. От седмици българското държавно управление е в непрестанен контакт с двата кораба в Украйна и техните екипажи“, написа Петков и изясни, че персонално е разговарял с капитана на кораба в Черноморск.

„Ако съветската страна даде наследник кулоар, този транспортен съд може евентуално да бъде изведен с украински конвой. Съществува обаче действителна заплаха да бъде изумен от морска мина. Има и други страни с кораби на това пристанище, които също като нас изчакват, тъй като до момента в който не се обезпечи безрисково излизане, по-добре корабите и техните екипажи да останат на място“, изясни министър председателят.

Корабът в Мариупол обаче бил в още по-затруднено състояние, тъй като пристанището е на фронтовата линия и за изкарването му е належащо да се обезопасят мините, което за в този момент е невероятно.

„Извеждането на екипажа по сухоземен път също е доста рисково, тъй като има голям риск от обстрел и действително и съветските и украинските военни елементи би трябвало да дадат зелен кулоар по едно и също време, което в този миг е невероятно.

Вместо да си вършим политически ПР, ние работим всекидневно, следим обстановката и търсим най-подходящия миг за предприемане на евакуационни дейности. Като министър председател имам обвързване да осигуря извеждането на тези хора по безвреден метод. Няма да поема риск от гърмеж на морска мина или обстрел на нашите съграждани, изключително когато те към момента имат храна.

Всичко друго е противен ПР“, написа още Кирил Петков. “



Богомил Бонев:

За това изявление няма задоволително остра подготовка.



АФЕРА: Незабавно този глупак подкупен би трябвало да бъде свален от власт!!!

Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР