Богомил Бон, който категорично отказва покани за интервюта от журналисти,

...
Богомил Бон, който категорично отказва покани за интервюта от журналисти,
Коментари Харесай

Две секси синоптички заедно в Денсинг старс

Богомил Бон, който изрично отхвърля предложения за изявленията от публицисти, само че за сметка на това непрекъснато разяснява протичащото се по света и у нас в обществените мрежи, наблюдава изявата на половинката си, която изглеждаше повече от ослепително на дансинга. Бившият министър на вътрешните работи в кабинета на Иван Костов е другар с Кикерезова, с която постоянно си контактуват и по Facebook.
Реклама
" Богомил ми даде доста добър съвет - да чувам журито! ", сподели Нона, откакто водещият Краси Радков полюбопитства по какъв начин обичаният й разяснява нейната изява под прожекторите.

В " Денсинг старс " актрисата е в двойка професионалния танцьор Даниел. На Димитър пък разчита синоптичката на bTV Натали Трифонова, която танцува като хала джайв и даже се качи на масата, сложена на дансинга. Така през вчерашния ден вечер в студиото на танцувалното шоу се събраха две секси синоптички от две конкурентни малките екрани.
Реклама

L публиката на " Денсинг старс " беше и олимпийската шампионка Мария Гроздева със своя съпруг-треньора. Олимпийската шампионка по спортна пукотевица гледаше с усмивка сина си Валери. Най-сетне режисьорите на предаването се сетиха да ни демонстрират и гостите в публиката, когато несъмнено, камерите им не подскачат и демонстрират нелепи фрагменти, вместо дансинга.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР