Богомил, българинът с професионални успехи в Германия и Нидерландия, е

...
Богомил, българинът с професионални успехи в Германия и Нидерландия, е
Коментари Харесай

Успял в Нидерландия българин е третият изгонен от Hell’s Kitchen България

Богомил, българинът с професионални триумфи в Германия и Нидерландия, е третият участник, който напуща петия сезон на Hell’s Kitchen България . Талантливият кулинар беше един от любимците на феновете, само че неналичието на точност в кухнята и допускането на съществени неточности пред началник Виктор Ангелов костваха мястото му в шоуто. Пред феновете на NOVA описа най-тежката история в своя живот, а точно диагностицирането на жена му с рак, когато е бременна в осмия месец.

В началото на епизода готвачите се впуснаха в занимателна игра. Те трябваше да познават четирибуквени думи със завързани очи, употребявайки огромни макетни букви. Познавайки коя писмен знак държат, те трябваше да ги подредят по този начин, че началник Ангелов да може да прочете изписаната думата. Играта сътвори доста въодушевление в кухнята, а тимът на старите отнесе младите с резултат 6:1.

Следващата задача пред кулинарите още веднъж беше обвързвана със познание, само че този път на непознати езици. В началото на тестването всеки от тях получи нова куртка с изписана рецепта на гърба. Разделени по двойки, те трябваше да разшифроват основни готварски термини на непознат език. Това затрудни част от готвачите, само че участниците с повече интернационален опит съумяха да се оправят по-добре със закодираните предписания. Накрая началник Ангелов разкри, че сините и алените са готвили идентични ястия и ще се изправят в кулинарна борба . Победата отиде при сините, с помощта на съвършено приготвената храна от Клавдия, Асен, Теодор и Соня . След загубата си алените трябваше да дефинират двамата номинирани. Така оранжеви престилки получиха Павлин и Венелин.

Сините влязоха в още една борба, този път със звездния тим. Двата отбора имаха нелека задача - да нахранят участниците от най-зрелищното рисково телевизионно шоу “Игри на волята ”, които бяха посетители в ресторанта. Битката сред двата тима стартира със занимателна игра за време, която изискваше характерни умения. Изпитание с преместване на яйца през стоманен лабиринт ревизира тяхната съгласуваност. Следващата задача - да извадят без помощта на ръцете топче, потопено в чаша с брашно, провокира плевел смях и серия комични обстановки в кухнята. Като за край Къци от звездния тим и Виктор от сините трябваше да заловен с уста локум, завързан на конец. Къци за малко да остане без нос, само че в последна сметка тимът на сините завоюва преимущество в кухнята.

Готвенето за участниците от “Игри на волята ” се увенча с триумф за тима на известните, който блесна с десерти. Сините не съумяха да се спасят от номинации и началник Ангелов изиска да посочат двама, които да облекат оранжевите престилки. Отборът уточни Клавдия и Васил.
В борбата за избавяне от номинация Павлин и Венелин от тима на младите и Клавдия и Васил от тима на старите трябваше да подготвят пилешко филе на грил, брюкселско зеле и картофено пюре. Как се подготвя ястието показва началник Светла Илиева. Клавдия и Павлин се избавиха от номинация, като подготвиха по-добри ястия от съотборниците си. Напрежението сред Васил и Асен и желанието и на двамата да се изправят в пряк дуел предизвика началник Ангелов да предложи на готвача от Берковица да размени номинирания Венелин и да се изправи против съотборника си. Асен одобри предизвикването и пое управлението на синята кухня, а Васил застана отпред на алената. Вечерната резервация беше белязана от поредност от неточности в полето на алените. Сините също имаха залитания, само че съумяха да издадат всичките си поръчки и да получат самопризнание от началник Ангелов. Капитанът на алените Васил трябваше да уточни двамата виновници за неуспеха на вечерта. Той номинира Вероника и Богомил. Шеф Ангелов даде втори късмет на дамата поради нейния хъс и желанието й да се учи. Спасен беше и Васил, което изпрати Богомил у дома.

Кулинарната борба на сините и алените в Кухнята на Ада продължава и на следващия ден. Гледайте епизод 4 от конкуренцията в 20:00 часа по NOVA.
Актуални вести може да откриете в уеб страницата на ,  и о на предаването.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР