Богдан Богданович вкара тройка със сирената и така донесе победата

...
Богдан Богданович вкара тройка със сирената и така донесе победата
Коментари Харесай

Богданович прониза Лейкърс право в сърцето

Богдан Богданович вкара тройка със сирената и по този начин донесе успеха на Сакраменто със 117:116 против Лос Анджелис Лейкърс. Сръбският гард на Кингс обезпечи деветнадесетата победа през сезон 2018/2019 на тима от столицата на Калифорния и приключи като най-резултатен за своя отбор. Бившият баскетболист на Партизан и Фенербахче осъществя 3/7 от зонатa за три точки за 30 игрови минути против “езерняците”, които бяха без контузената си суперзвезда ЛеБрон Джеймс.

Уили Коули-Стайн се отличи с 19 точки за “кралете”, Иман Шъмпърт и Неманя Биелица вкараха по 18, а ДеАарън Фокс записа “дабъл-дабъл” от 15 точки и 12 асистенции. Джъстин Джаксън оформи шестицата от топреализатори за домакините, завършвайки с 10 точки и 6 битки.

33 точки на Кайл Кузма не стигнаха за гостите от Ел Ей, за които Брандън Инграм добави 22, а Лонзо Бол реализира “дабъл-дабъл” със своите 20 точки и 12 завършващи подавания. Тайсън Чандлър завърши с 11 точки и 10 битки, до момента в който Джош Харт и Ланс Стивънсън вкараха по 10 точки.

С този триумф Кингс взеха реванш за домакинската загуба с 86:101, която позволиха по-рано през сезона, а двата тима ще се срещнат още веднъж напълно скоро - на 31 декември в “Стейпълс Сентър”. До края на сезона калифорнийското съревнование ще има и още едно издание - на 25 март, когато хазаин още веднъж ще бъде Лос Анджелис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР