Богатите дарители платиха 25 000 британски лири за уютна частна

...
Богатите дарители платиха 25 000 британски лири за уютна частна
Коментари Харесай

В Зимния бал на торите, където богати дарители платиха 25 000 британски лири за вечеря с Джереми Хънт

Богатите донори заплатиха 25 000 английски лири за уютна частна вечеря с канцлера Джереми Хънт - единствено дни преди речта му за бюджета.

Японско ядене с канцлера и до трима посетители беше продадено на търг на Зимното празненство на торите в първокласния хотел Old War Office в Уестминстър, до момента в който Риши Сунак разтърсваше кутията си с дарения за поддръжници на мегадолара. Предполага се, че подписана фотография на кабинета е била продадена за към 115 000 паунда.

Неназованият печеливш участник също си обезпечи лице с премиера, който ще съобщи фотографията персонално. Свръхбогатите донори плащаха до 15 000 паунда на маса за шанса да се схванат с висши министри от кабинета.

Прословутият търг за набиране на средства демонстрира, че торите продават достъп до членовете на кабинета против пари, с цел да изпълнят сандъка на партията за предизборна война. Г-н Сунак, министърът на вътрешните работи Джеймс Клевърли, министърът на външните работи Дейвид Камерън и министърът на защитата Грант Шапс участва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР