Боецът в тежка категория Бен Сосоли е бил уволнен от

...
Боецът в тежка категория Бен Сосоли е бил уволнен от
Коментари Харесай

Боец влиза в затвора за 22 месеца, гонят го от най-голямата ММА организация - UFC

Боецът в тежка категория Бен Сосоли е бил уволнен от най-голямата ММА организация - UFC. 30-годишният играч от Австралия влиза в пандиза за 22 месеца, откакто предходната година блъснал мъж и му счупил челюстта пред бар в Мелбърн, оповестява mma.bg. Сосоли се признал за отговорен в неразумно причиняване на съществено пострадване, а потърпевшият трябвало да се подложи на интервенция на лицето.

Бен работил в Jacksons Lounge Bar в Австралия и извел жертвата си от бара. Мъжът два пъти се е прокрадвал в заведението, откакто защита му отказала достъп, защото бил прекомерно пийнал. Сосоли извел жертвата на открито, хвърлил го на земята и по-късно го блъснал в челюстта.

Адвокатът на Сосоли Зара Гарде-Уилсън твърди, че пияният мъж заплашил, че ще намушка Сосоли с нож и го блъснал по ръката и лицето, до момента в който го извеждали.

Прокурорът Джордан О’Тул съобщи, че челюстната кост на жертвата е била счупена от двете страни на лицето му и три от зъбите му също са били счупени при нападението. Сосоли би трябвало да излежи най-малко половината от присъдата си, преди да има право да кандидатства за условно освобождение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР